حرفه ها و مشاغل

آداب نان

 

 

  آداب نان

 

گندم آرد می شود و آرد خمیر می گردد و خمیر به تنور سپرده می شود و آنگاه نان پدیدار می گردد.هر یک از این مراحل و حلقه ها دارای ادبی است که شایسته  است مراعات گردد ، چنانکه برای هر مرحله ، مهارت و هنری است که لازم است آموخته شود .

مراد ما در این فصل ، بیان شیوه های رفتاری پسندیده وتاکیدشده در باب نان است . یعنی شیوه های رفتاری در مواجهه با نان چه در هنگام تولید نان وچه در هنگام نگهداری آن وچه در زمان استفاده وبهره برداری از آن .

فهرست زیر نمونه هائی از آن است . بی شک اگر تحقیق بیشتر صورت پذیرد آداب دیگری هم فراهم خواهد آمد .

اینک به تعدادی آداب  پرداخته می شود :

  

1-احترام نان

2- دعا برای نان

3- شُروع سفره به نان

4- اطعام نان

5- نان  وصدقه

6- نان ، توشه سفر

7-تکه نان افتاده

8-شکرنان

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا