حرفه ها و مشاغل

 آشپزی و آئین پذیرایی

آشپزی و آئین پذیرایی

امروزه علاوه بر آشپزی، توزیع و تحویل غذا  به افراد هم مطرح است   چه اینکه غذا را به خانه ببرند  ویا اینکه در همان محل آشپزی وسالن غذا خوری میل کنند . یعنی فرقی نمی کند چه  آن اغذیه آماده را ببرند  ویا  در همان مکان مناسب و جای مهیا  سرو نمایند .  مثل قهوه خانه­ها، ساندویچی­ها رستورانها، کافی شاپها، سفره خانه­ها و امثال آن.

در این اماکن ، غذا فراهم می شود و جهت خوردن مشتری در همان مکان از او پذیرایی می کنند . پذیرائی این گونه اماکن و جاها ، نوعی ضیافت به شمار می آید و باید آداب ضیافت ، مراعات شود ، یعنی باید نسبت به مشتری و مهمانها خوش استقبال، خوش بدرقه، خوش برخورد، گرم و صمیمی بود و آداب رفتاری را کاملا مراعات نموده و با ادبیات درست و زیبا ، چهره گشاده و باز ، همراه با سرعت و دقت در پذیرایی  از مهمانها اقدام نمود .

و نیز با تکریم مشتری از آغاز تا انجام حتی در هنگام تصفیه حساب و پرداخت صورت هزینه و… برخورد نمود. اگرچه مشتریان،  خریداران هستند و قیمت آن را پرداخت می کنند ولکن وقتی در آن مجموعه و در آن مکان قرار می گیرند و پذیرایی می شوند به نحوی مهمان به شمار می­آیند. به همین جهت آداب مهمان تقریبا بر آنها بار می شود و حکم مهمان بر آنها جاری می گردد.

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا